header omoss bl00001289
Hem / Om oss

Om Weland Golf

Weland Golf är en av Sveriges ledande leverantör av underhållsfria produkter för golfbanor. I vårt sortiment ingår bland annat väderskydd för driving range, golfbänkar och informationstavlor. Vårt löfte är att leverera svensktillverkade produkter som är lättmonterade och underhållsfria.

Weland Golfs styrka är vår flexibilitet och täta kontakt med våra kunder. Vi kan lätt, tillsammans med våra kunder, ändra utseende och form på såväl nya som befintliga produkter. Våra produkter kan enkelt förses med sponsringsbudskap. Detta ger nya möjligheter för sponsorer att synas på klubben på ett naturligt sätt. Weland Golf ger er nya, naturliga, reklamytor som smälter in i miljön.

Vår täta kontakt med golfklubbar i hela Sverige har gjort att vi fått viktig information till vår produktutveckling. Ett fokus på produkterna läggs på att de ska vara enkla att montera. Produkterna kan enkelt byggas ihop med varandra, det enda som krävs är en insexnyckel. Antalet varianter är i stort sett obegränsat och det är kundens behov som står i centrum.

Weland Golfs produkter är det självklara valet hos både små och stora golfklubbar. Vi har ett stort lager och kan leverera med kort varsel. Weland Golf, med produktion i Alvesta, är en del av Weland Aluminium AB och ingår i Welandkoncernen. Weland Golf utvecklas oavbrutet och vi satsar stora resurser på utveckling av nya produkter. Du kan därför vara säker på att produkter från oss håller hög kvalitet, nu och i framtiden.

header dokumentation bl00001279
header omoss bl00001289
Weland Golf väderskydd
restaurangstaket bi00001104 161013
baettre ekonomi bl00001347
weland carusel left arrow
weland carusel right arrow